~ De spirituele evolutie: Kloof tussen onwetendheid en ontwaakt zijn ~

Als ik om mij heen kijk zie ik een evolutie die gaande is van een toenemend hoger bewustzijn en een groeiend spiritueel besef. Maar tegelijkertijd zie ik een stel oude mannetjes in pak voor me, die monopoly aan het spelen zijn op moeder aarde en haar bewoners. Maar eigenlijk maak ik mij niet druk en heb ik diep van binnen een gevoel dat de natuur steeds meer mensen in de richting van bewustzijnsverruiming duwt.
Een onoverkomelijk gebeuren en de machtselite weet dit. Vandaar de wanhopige en duistere plannen voor de toename van het transhumanisme zoals de in de huid geïmplanteerde microchips  die ze wereldwijd willen invoeren. Maar ook chemtrails,
E- nummers en enorme mindcontrol via de media waar mensen nog steeds door gebrainswasht worden. Ondanks deze nare feiten die vandaag de dag keiharde realiteit zijn, maak ik mij nog steeds geen zorgen. Zorgen maken zorgt voor lijden en ziektes dus het is zaak om je vibratie zo hoog en zuiver mogelijk te houden. Door middel van onder andere zo bewust mogelijk te leven en te helen op vele vlakken word je een steeds betere versie van jezelf. Het gaat tenslotte om het uitdragen en het belichamen van één hoger bewustzijn.

Een tijdje terug schreef ik over de misleidingen in de New Age wereld. Hier schreef ik onder andere over de ontkenning van het duistere aspect wat je nog weleens ziet in de Love and Light cultuur. ‘’What you resist persists’’ sluit hier naadloos op aan.
Door het duistere te ontkennen kun je in de val belanden waardoor de duisternis je juist in de greep heeft. Daarom is het belangrijk om ‘ja’ te zeggen tegen de beide aspecten van het bestaan, de yin en de yang, het mooie licht en de liefde in je en om je heen maar ook de schaduwkanten zowel van binnen als in de buitenwereld.
Er schuilt in ons allemaal een femme fatale, een gestoorde freak, een criticus, een slachtoffer, een dwaas, een innerlijk kindje en noem maar op wat voor archetypes dan ook en delen van het zelf. Laat staan hoe dat zich in de buitenwereld weerspiegelt. De sleutel is balans en de beste heelmeester en raadgever is jouw bloed eigen ziel. Soms heeft een bepaald aspect in ons of buiten ons aandacht nodig en is de focus daar voor nodig. Zo ben ik op het moment heel erg bezig met energetische shit en oude wonden opruimen op het gebied van relaties.  Een tijdje terug was ik weer een soort van truth- seeker en zat ik uren lang documentaires te kijken. Een hoop informatie vond ik erg schokkend maar er waren bepaalde eye- openers nodig om tot een aantal realisaties te komen.

tumblr_nnr8z21hjt1qgoxwfo1_400

Ik geloof zelf dat we naar een tijdperk gaan waar er meer eenheid zal zijn in plaats van extreme polariteiten in de zin van goed slecht, kwaad duister etcetera. Maar om een wereld te creëren waarin een universele verbondenheid en eenheid centraal staan zullen we eerst zelf in balans moeten komen. En daarbij zal alle duisternis die onder het tapijt geschoven is naar boven moeten komen en geheeld worden. Ik denk dat als we als  menselijk ras de dualiteit willen overwinnen (niet te verwarren met verloochenen), dat iedereen in balans moet komen door de dualiteit in al haar vormen, dieptes en lagen in ons en buiten ons volledig te omarmen. Gelukkig is het bewustzijn groeiende maar om eenmaal op het punt van voltooiing op wereldschaal te komen zijn we misschien wel duizend jaar verder. Het blijft tenslotte een evolutie, dus we moeten wel een beetje realistisch en bij de les blijven natuurlijk, stelletje Duo- Penotti half duistere lichtkinderen van me. Maar het goede nieuws is dat als je je hart en ziel volgt, goed voor je zelf zorgt (zelfliefde loont) , goed op de hoogte blijft van wat er speelt en  je spiritueel huiswerk goed doet, dan komen we er zeker.

Zolang je maar geen microchip laat implanteren en je organen weg geeft want anders komt het niet meer goed: dan kun je net zo goed 24 uur per dag GTST kijken (No offense)  of je ziel verkopen aan de illuminati, wel ja joh, dat maakt dan ook niets meer uit. Er is nog flink wat werk aan de winkel, persoonlijk en in de hele wereld die alle shit weerspiegelt van de collectieve, al dan niet onderdrukte schaduwkanten. Ik zou zeggen: zie, ervaar en voel, verstop je niet en haal je spirituele wapens te voorschijn om jezelf en je omgeving op te lappen ten behoeve van een betere wereld met wat meer licht. Geen vals licht maar het licht in jezelf en van de bron. Het (eventuele) valse licht van een stelletje zwevende koekwousen zoals opgestegen meester Kuthumi, Saint Germain en dat mainstream aartsengelen kliekje, tja ik weet het niet hoor, want dat zou weleens een hoax kunnen zijn in mijn optiek.

Hoewel er absoluut goed willende (engelen) en kwaadwillende wezens zijn,oftewel entiteiten. Maar ja, leuk en aardig met al die entiteiten, hulp kan natuurlijk nooit kwaad maar we zullen als menselijk ras toch echt even zelf de touwtjes in handen moeten nemen en die shit in ons op moeten lossen. Al zijn we als mens zo kneedbaar en beïnvloedbaar als de pest. Laten we voor moeder aarde en een beter bestaan voor alles en iedereen nou eindelijk eens laten zien dat we geen kosmische retarteds zijn. Maar in plaats daarvan krachtige wezens die over een scheppingskracht beschikken waar je helemaal eng van wordt, zo krachtig. Wij zijn het, die goden en ik wil vanaf nu alleen nog maar goden en godinnen zien die werken aan zichzelf en een betere planeet, in dualiteit weliswaar maar (wie weet) in de evolutie naar die hemel op aarde waar we allemaal stiekem zo naar verlangen.

Lets do this together!

Liefs Anita

Geef een reactie