~ De reünie met mijn eeuwenoude indianengids ~

Kort geleden heb ik een healing gehad van een vriend van mij en zijn leraar.
Hij volgt een uitgebreide opleiding bij zijn leraar waaronder accupunctuur en vroeg of ik de proefpersoon wilde zijn voor zijn examen. Mijn gevoel zei dat ik het moest doen, dus zo gezegd, zo gedaan.
In het begin had ik een sceptische houding naar zijn leraar toe, waarom weet ik eigenlijk ook niet. Ik voelde mij denk ik kwetsbaar en naakt en dacht: wat kom jij mij nou weer vertellen. Maar tijdens en na de healing verdween mijn eigenwijze “ik- weet- het- allemaal- zelf-wel- houding’’ als sneeuw voor de zon. Samen met hen ben ik namelijk tot de kern gekomen van een onverklaarbare angst waar ik mijn leven lang al tegenaan loop. De leraar nam die vriend van mij even over tijdens de healing en haalde overtollige energie en angst uit mijn buikstreek en begon in het Indiaans te praten, alsof een indianenspirit hem overnam.

Na de sessie vertelde hij me dat hij een indiaan bij me zag met wie ik één van mijn eerste levens heb doorgebracht. Deze indiaan, die mijn gids zou zijn, vertelde dat ik in één vorig leven gespietst ben door een speer, dwars door mijn buik. In dat leven was ik een vrouw en hij was mijn vader of man, wat precies weet ik niet. Maar feit is dat hij belangrijk voor me was en hij begeleidt me nog steeds als gids in dit leven. Dit heeft me diep geraakt in mijn ziel en die leraar gaf mij ook als tip om te luisteren naar de fluisteringen van mijn gidsen en gaf mij nog wat praktische tips waar ik echt iets mee kan. Dat ik een indiaan als gids had, dat wist ik namelijk al. Een jaar geleden toen ik een vriendin aan het magnetiseren was en zij in trance was, heeft zij al die tijd een grote, kritisch kijkende indiaan naast mij gezien.

Dit raakte mij toen al en ik voelde een diepe waarheid in haar woorden en levendige beelden die ze zag tijdens de healing die ik haar gaf. Nu na deze sessie van die vriend van mij en zijn leraar is dit weer bevestigd en het belangrijkste is dat ik nu de kern weet van mijn onverklaarbare angst voor zwangerschappen, baarmoeders en ongesteldheid die ik al van kinds af aan heb. De speer door mijn buik is de aanleiding geweest van deze angst want in je buik zit je  oerkracht verscholen, in je solar plexus en bij vrouwen voornamelijk in de baarmoeder.

121d264f55047d162f620b984e08633f

Die speer in mijn buik die hoogstwaarschijnlijk door mijn baarmoeder is gegaan is één energetische wond geworden die ik dus al tijden met me meedraag, incarnatie na incarnatie. De laatste tijd kreeg ik al tijdens meditaties geregeld visioenen over een aantal vorige levens en in mijn meest recente ben ik dood gegaan na een bevalling van een tweeling. In dat leven was mijn pijnlichaam erg actief, met name in mijn buikstreek door die energetische wond. Die bevalling kon ik eigenlijk niet aan en ik moest dus de keuze maken tussen mezelf en de kinderen en ik vocht hard om die kinderen op de wereld te zetten maar vlak erna ging ik dood. Ik zag hoe er een wit laken over mij heen werd gelegd en hoe ik mijn man intens verdrietig achterliet samen met die kinderen. Die man is overigens mijn tweelingziel, maar dat even terzijde.

Tijdens deze beelden voelde ik hele intense emoties, alsof ik het herbeleefde net als bij regressietherapie. In her verleden heb ik tijdens ayahuasca ceremonies al een paar keer één tweeling gezien, toen dacht ik dat dit misschien mijn toekomstige kinderen zouden worden. Maar na die meditatie begreep ik ineens waar die tweeling nou vandaan kwam. Er is een hoop duidelijk geworden en de puzzelstukken lijken dus in elkaar te vallen. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze ervaring met de healing en het contact met die indianengids die ik weer voel. Altijd was hij er wel maar te vaak was ik te druk met afleidingen of andere zaken om hem zelf op te merken, en ja dan spreekt hij via anderen. Ik weet alleen zijn naam niet, maar ook dat kom ik nog wel te weten wanneer de timing kosmisch gezien juist is.

Het is voor mij duidelijk dat energetische healings ontzettend heilzaam zijn, mits het maar wel door iemand gedaan wordt die zuivere intenties heeft , energetisch beschermd en goed geaard is. Die vriend van mij heeft een 8 gekregen voor zijn examen en ik ben tot een belangrijk besef gekomen. 2 flies in one clap.  De komende tijd ga ik meer samenwerken met die oude indiaan, ik voel dat hij het beste met me voor heeft en net als ik wil dat ik mijn kracht terugneem in dit leven. Er is nog wel wat werk aan de winkel met het energetisch herstellen van die speer waar ik zeker niet aan voorbij moet gaan.  Ik ga die ouwe dus maar eens wat vaker raadplegen.

Veel liefs

-X- Anita

 

Geef een reactie