De onzichtbare krachtmeter van tweelingzielen

Veel tweelingzielen wereldwijd worden klaargestoomd om in hun kracht te staan en een nieuwe basis op te zetten. De tijd van wanhoop, drama, romantiseren, controle, wachtmodus en (over)analyseren, spijt, wroeging en herhalende patronen is voorbij. Ook hoef je je niet langer meer vast te houden aan het label en er eindeloos over te discussiëren. Het mag wel maar waarom zou je?
2017 is het numerologische jaar van een nieuw begin voor velen. Het is tijd om je kracht en talenten te delen met de wereld. Soms zie je het grotere plaatje niet helder en duidelijk. Weet dat je hogere zelf dit zo geregeld heeft om er voor te zorgen dat je niet overweldigd raakt door de (grote) veranderingen in je leven die aan de horizon verschijnen.

Bij velen staan er mooie gebeurtenissen en veranderingen te wachten, niet alleen bij tweelingzielen maar iedereen op het bewuste pad. Het enige wat je eigenlijk rest is besluiten wat je wilt en de nodige veranderingen toelaten en omarmen. Mocht je tweelingziel nog niet ontwaakt zijn, wat bij velen het geval is, is het zaak om je vooral niet druk te maken hier om. De hogere zelf van de ander is hier mee aan de gang en je helpt je tweelingziel vooral door een voorbeeld te zijn en je te focussen op je eigen heling en levensdoel. Ook al lijkt de ander nog zo ver van je verwijderd, het universum brengt je vaak weer op een magische en verrassende manier bij elkaar. Haal je aandacht uit je hoofd en laat deze naar beneden glijden als een glijbaan van je mind naar het centrum van je hart want daar schuilen de antwoorden die rechtstreeks uit je ziel komen. Het enige wat je hoeft te doen is je richten op je eigen leven, plannen en ondernemingen.

Elke keer wanneer je (overmatig) met je tweelingziel bezig bent is het weer even een kosmische reminder dat je je focus op jezelf gericht moet houden. Als je verlangens naar behoeftigheid, bevestiging zoeken en opvulling verdwijnen kom je weer in contact te staan met je ware kracht en creatievermogen. Dan merk je wat voor eindeloos wezen je bent die al heel is van zichzelf en niets nodig heeft van buitenaf om die heelheid te ervaren. Je tweelingziel wordt dan een soort bijproduct, een leuke verrijking met wie je toevallig een bijzondere hartconnectie heb. De beladenheid van de connectie neemt af naarmate je meer in je eigen kracht komt te staan en het eenheidsbewustzijn (de Union)  toeneemt. Dan krijgt de liefde ook kans omdat het er gewoon IS zonder dat je er door omver wordt geworpen. Zodra je je meer en meer compleet voelt  doet het er allemaal niet zo erg meer toe.

Je emotionele lichaam wordt geheeld waardoor je steeds kalmer blijft ondanks de situatie zoals het zich voor doet. Dit is echte kracht, een kracht die stil en diep is maar steeds meer uitbreidt in je hele zijn. Dit is wat tweelingzielen in elkaar uitdagen. Het is niet altijd even makkelijk, maar het is wel de meest leerzame, verrijkende, stimulerende, veelzijdige, onverklaarbare,  sterke en oneindige band die je met iemand kunt hebben. Een onzichtbare krachtmeter die je samen deelt om het beste in elkaar naar boven te halen. Niet iedereen kiest er voor om deze uitdaging aan te gaan want het vereist nogal wat schaduwwerk waardoor je het gevoel kan hebben dat je in een diepe zee  gejonast wordt door kosmische klauwen. Velen gaan deze confrontatie liever niet aan en blijven hangen in het oude terwijl de oude situatie vaak ook niet meer zo veel voldoening geeft. Dit kan een gevoel geven alsof je in een soort tussenwereld lijkt te zweven van het oude naar het nieuwe. Dit is ook niet erg want uiteindelijk is het een transitie waar je in zit en kosmische timing zorgt voor een op maat gemaakt natuurlijk verloop.

Uiteraard zul je wel keuzes moeten maken en tweelingzielen worden uitgedaagd om steeds meer moed bij elkaar te rapen en kansen te grijpen die zich voordoen. De tijd is gekomen om in je kracht te staan, het is een oproep van je hogere zelf die hier al een tijdje op wacht. Je hoeft je kracht niet langer weg te geven aan anderen of jezelf kleiner voor te doen.
Nu is de tijd om de stoute kosmische schoenen aan te doen. Kijk je angsten recht in de ogen aan en doe datgene waar je altijd al van gedroomd hebt, al is het nog zo raar. Die tweelingziel van je zou niets liever willen en de mogelijkheden zijn oneindig zolang je er maar echt in gelooft. De onzichtbare krachtmeter daagt je net zo lang uit totdat je vanuit je tenen: ‘Ja’ zegt om de beste variant van jezelf te worden.

Liefs

-X-  Anita

 

1 Comment

  1. Heel mooi en waar! Ik ben begonnen dat te doen

Geef een reactie