~ Intense energieën: maart en april en de schijnbare invloed van etherische implants ~

Nog amper bijgekomen van een energetische rollercoaster word ik eindelijk net als een egel wakker na een diepe winterslaap. Ik heb mij in geen tijden zo moe, neerslachtig en zwaar gevoeld als de afgelopen maanden. Alles liep redelijk op rolletjes voorheen. Zo was ik was goed bezig met mijn innerlijk huiswerk, het leven vanuit een zuiver bewustzijn leven, wijden aan mijn passies en alles verliep  in een soort kosmische flow. Maar van de ene op de andere dag kwamen oude patronen terug en werd ik overweldigd door een zwarte deken over mijn bewustzijn. Ineens werd ik de meest beroerde versie van mezelf. Vastzittende emoties, insomnia, de inner chatter, depressiviteit, extreme vermoeidheid, stagnerende patronen die de kop op duiken, een mistig gevoel in je hoofd, slechte concentratie en steeds afgeleid zijn waren enkele van de symptomen.
En meer mensen op het pad van bewustwording schijnen hier last van gehad te hebben en nog steeds. Ik voelde dat er iets niet klopte, net of mijn bewustzijn gehackt was. Per toeval stuitte ik op een artikel van Vera Ingeborg en Eric Raines. En dit verklaarde onder andere wat ik al vermoedde. Het artikel kun je hier vinden:

http://thewakeupexperience.eu/the-virus-of-consciousness/

Ik ga altijd af op eigen ervaring ten eerste, een helder weten en goed onderbouwde kennis en wijsheid waar de bron zuiver en authentiek is. In dit artikel wordt beschreven wat voor etherische implants er zijn en wat het effect hiervan is op je bewustzijn en je algehele gestel. Etherische implants zijn letterlijk gezien apparaatjes die in één van je auralagen of je fysieke lichaam geplaatst worden door (buitenaarde) entiteiten of mind control programma’s. Vaak zijn het energetische implantaten want de fysieke schijnen minder voor te komen tegenwoordig. Deze implantaten kunnen je energie leegzuigen, bepaalde overtuigingen aanpraten en/ of er voor zorgen dat je in negatieve patronen blijft hangen en depressies of zelfs ziektes veroorzaken. Ook wordt plotselinge zelfmoord ermee in verband gebracht.

Nu kan ik me voorstellen dat mensen angstig kunnen worden van dit idee. En al klinkt het erg Science Fiction- achtig: het is iets waar de hele mensheid mee te maken schijnt te hebben en waar onverklaarbare ziektes zoals fibromyalgie onder andere mee in verband staan. Uit eigen ervaring kan ik  het bestaan hiervan niet ontkennen. Als kind maakte ik zonder dat ik het door had hoe ik dit precies deed astrale reizen. Als kind en in de puberteit had ik al last van implants en auralifter. Ik heb zelfs een foto waarop je een wezen in mijn aura ziet wat er uitziet als een Reptilian.

Vroeger werd ik weleens overgenomen door iets duisters waardoor ik enorme woedeaanvallen kreeg en in staat was alles te vernietigen, zonder enkele aanleiding. Ik gedroeg mij soms als een ongeleid projectiel alsof ik bestuurd werd door iets buiten mezelf. Nu is mij duidelijk waar dit door komt. In de astrale sferen waar de 5D dimensie onderdeel van is, wemelt het van de entiteiten, zowel negatieve als positieve (lichtwezens). In deze dimensies is het niet zo liefde en licht zo als veel new- age leringen doen voorkomen.

 

In de astrale wereld heerst duister en (vals) licht oftewel dualiteit en is er sprake van een spirituele hiërarchie. Hier kom ik later in een ander artikel nog uitgebreid op terug. Als mens hebben we  naast een fysiek lichaam ook een etherisch lichaam. De meeste mensen zijn zich hier niet van bewust en verzorgen dit gevoelige onzichtbare lichaam dan ook niet. Terwijl als we slapen je droomlichaam aan het reizen is je ook wel eens in de astrale sferen komt al ben je dan wel verbonden aan een onzichtbaar koord. Toch kun je van alles meenemen in je energieveld zonder dat je je er bewust van bent. Je energieveld afschermen op dagelijkse basis is daarom net zo belangrijk als douchen. Wat voor mij echt helpt is werken met goud licht zoals Vera en Eric in het artikel al aangaven als tool. Je kunt van alles doen met goud licht zoals gouden orbs of ballen je lichaam en je auralagen opvullen. Aanwezig blijven in je fysieke hart is de sleutel waar ik keer op keer weer achter mag komen.

Je hart is de zetel van de ziel en niet de pijnappelklier zoals men nog weleens denkt. Hoe meer je aanwezig bent in je hartcentrum hoe minder ontvankelijk je bent voor negatieve invloeden. Vanuit je hart kun je de rechtstreekse connectie maken met de bron. Hier heb je helemaal geen engelen, opgestegen meesters, een kundalini ontwakening, een chakrahealing, ayahuasca of goeroe voor nodig. Eigenlijk heb je alle ingrediënten al in huis om volledig in je kracht te verblijven als oneindig wezen in contact met de ware bron te zijn. En het contact met de aarde voelen is een must. Hoe beter je geaard bent hoe minder ontvankelijk je bent voor implants en andere astrale invloeden. Het goede nieuws is dat we als mensen krachtiger zijn dan astrale wezens die zich voeden met de energie van mensen. Zij zijn afhankelijk van ons wij niet van hen en als er niets te halen valt zijn zij bij voorbaat al kansloos.

Daarom is het belangrijk dat het taboe over dit onderwerp verdwijnt zodat meer mensen zich hier bewust van worden. Het klinkt enger en ernstiger dan het lijkt maar met de juiste verzorging van je energieveld op frequente basis kunnen die implants helemaal niets meer met je. Deze implants zijn allergisch voor: de ware bron en de liefde van deze oneindige bron, goud licht, mensen die hun kracht en soevereiniteit terug eisen en in verbinding staan met hun fysieke hart en mensen die te allen tijden hun alertheid en onderscheidingsvermogen gebruiken. Als mens zijn we hele krachtige scheppende wezens en daarom is het zaak om die kracht voor eens en altijd terug te eisen en jezelf als een heilige tempel te beschouwen waar alles al aanwezig is. Laat deze informatie je niet ontmoedigen maar je in plaats daar van je (nog meer) in je kracht zetten.

 

 

De maand mei komt er aan en ik heb er nu al zin in. Ik voel dat de zwaarte gaat afnemen en dat de volgende laag van bewustwording in gang gaat treden. Weg met die zware energieën en die vervelende implantaatjes van die bloedzuigers. Het wordt tijd voor vreugde en diepe innerlijke kracht.

We own that shit!

Liefs Anita

3 Comment

 1. Noortje says: Beantwoorden

  Bedankt voor je mooie artikel.
  Maart was voor mij een super-maand!
  De laatste paar weken van april merk ik echter de uitdagingen vernoemd in het artikel. Echter door de superkracht van het menszijn kan ik er een positieve draai aan geven. Ik heb hulp mogen ontvangen, en mezelf weer op een diepere laag mogen ontmoeten. Dat is wat we komen doen, we brengen onze liefde en creativiteit in de matrix. Er hoeft niks bestreden te worden. Met ons bewustzijn creëren weven we liefde en matrix samen. Xxx

 2. Marloes says: Beantwoorden

  Hoi Anita,
  Ik ben blij dat je hier bekendheid aan geeft. Regelmatig heb ik impantaten gehad. Een maand geleden kreeg ik ineens hartkloppingen en voelde dat mijn energie niet meer vrij stroomde. Er zat een hele grote schijf als implantaat rond mijn hart gebied.. Op het moment dat deze verwijdert werd kreeg ik ineens weer hartkloppingen toen het eruit was geen hartkloppingen meer gehad. het voelde heel bevrijd toen het eruit was. Alles stroomde weer. Ik was/ ben weer mezelf. Waar ik heel erg om mag denken en waar ik mezelf bewust van ben is dat ik heel vaak vlucht hiermee bedoel ik dat ik uit mijn lichaam ga. Maar nu weet ik dat het op aarde veel veiliger is en kan ik mezelf op aarde houden en mezelf heel goed aarden. En steeds weer leer ik ook dat in je kracht staan zo ontzettend belangrijk is en dat inderdaad alles wat je nodig hebt er al is. Dat je het niet buiten jezelf hoeft te zoeken.
  Heel mooi geschreven artikel. Heel veel herkenning.
  Dank je wel hiervoor.

  Warme groet,
  Marloes

 3. Jiska says: Beantwoorden

  Blij dat ik niet de enige ben die zich zo voelt/heeft gevoeld de afgelopen tijd.
  Bernard Lievegoed heeft dit soort processen ook beschreven in zijn boek ‘Mens op de drempel’; alleen dan vanuit de antroposofische visie.
  Maar het komt – als ik alles goed heb begrepen – op hetzelfde neer.

Geef een reactie