~ Aartsengel Melchior is in da house ~

Zojuist heb ik een liefdevolle boodschap ontvangen tijdens een channeling van een nieuwe engel die nu ook bij de aartsengelenclan hoort. Dames en heren hierbij presenteer ik: Aartsengel Melchior. Hij is nog een beetje aan het bekvechten met aartsengel Michael want Melchior wil namelijk ook energetische koorden verbreken en Michael vindt dat niet zo tof. Verder is het dikke mik tussen Melchior en Metatron, Chamuel, Michael, Uriel en de rest van de engelen- scene. Engel Melchior heeft kenbaar gemaakt dat mensen, (de termen kinderen van god en lichtwerkers, gebruikt hij liever niet want Melchior is niet zo zweverig als de rest) wat realistischer mogen worden. Een hoop mensen op het spirituele pad zitten in de happy love and light modus maar negeren de andere kant van de spil. We leven nog altijd in dualiteit en er is nog een hoop shit gaande en diepe lagen van mindcontrol. Dat moeten we namelijk niet vergeten. In de New Age barst het ook van de mindcontrol en misleiding en daar wil aarstengel Melchior jullie voor behoeden.

e49f2eef85de5c3b28c72f242169f668

‘Ignorance is not bliss it is oblivion’, vind ik een krachtige quote alhoewel ik de wijze pipo- quotes even niet meer kan uitstaan, maar goed, er zit nog wel eens een kern van waarheid in. Aarstengel Melchior raadt iedereen aan de dualiteit en diepe lagen van misleiding in te zien en grondig onderzoek te doen naar de waarheid. Maar daarbij met het advies voor de nodige zelfzorg en balans want teveel informatie in je opnemen kan zorgen voor een mind- trigger explosie. Er is namelijk tijd nodig om informatie te verwerken, te filteren en de wijsheid die je er uithaalt te integreren in je bestaan.

De afgelopen week ging ik persoonlijk door een hoop duisternis na het doen van de nodige research. Ik heb de priemende drang om de waarheid te vinden en niet een sugar coated, new age lovestory, maar de realiteit gewoon zoals die is. Nou ik heb het geweten zeg, over triggers gesproken, ik ben mezelf enorm tegengekomen. Maar ja, dan kom ik weer uit op een wijze quote: know thyself, bedankt hè engel Melchior, ik had liever dat je me veilig gewiegd had net als een baby’tje in een wieg. Maar dat was even niet het geval. Op de informatie en research zelf ga ik in mijn volgend artikel nog verder in. Maar wat ik ontdekt heb is hoe erg ik vast zat in een lekker gevoel, een kosmische drugs en spirituele leringen die niet stroken met de waarheid en de wereld in zijn gebracht met als doel misleiding.

title-0308

Bij een aantal spirituele concepten had ik de laatste tijd al mijn vraagtekens gezet omdat ik het ten eerste al niet voelde in mijn hart en mijn gezonde verstand er al helemaal niets van snapte uiteraard. Ook in de new age scene lijken mensen massaal gehersenspoeld te worden en ze hebben het niet eens in de gaten.
Been there en done there nog steeds niet want ik moet gewoon herstellen van het sprookje waar ik in leefde. Nu geloof ik persoonlijk dat iedereen zijn of haar realiteit creëert met percepties maar het ontbreekt aan gezonde actie als je leeft met het idee: alles is goed zoals het nu is, ik wacht wel op tekens van het universum voordat ik iets onderneem en focus je alleen op het positieve, (daar zweefde ik gezellig). Er zit absoluut een kern van waarheid in maar als je de andere kan negeert dan gebeurt er niets, hoe zen en verlicht je ook bent, het maakt geen reet uit.

Er is balans nodig in de sacred feminine en masculine energieën op aarde en een dosis gezonde actie. En er is niet zoiets als het juiste moment afwachten, kosmische timing, dus wacht maar even 3 jaar. Er is geen excuus of juist moment, behalve nu, tenzij het absoluut niet in je bereik ligt. Maar elke gezonde stap die je kan zetten mag nu vooruit. Sommige dingen in het leven zijn zeker universeel georkestreerd en soms gebeuren dingen op het juiste moment voor de betrokkenen.
Maar de valkuil is dat je vanuit een love bubble afwacht, uitstelt en alles overlaat aan het universum. Maar zo werkt het niet, action, people en balans. Aatsengel Melchior heeft mij even flink op mijn nummer gezet. ‘je wilde de waarheid, met je know thyself, dan zal je ‘m krijgen ook, muts’. Liet engel Melchior mij even weten en ondanks dat hij nogal hard en rauw op je dak kan overkomen, ben ik blij met zijn verzoek.

index

Tenminste niet dat zoetsappige slappe gelul van die engel Michael en al die opgestegen meesters, waar ik persoonlijk niet meer in geloof. Ik heb liever de waarheid die niet altijd even rooskleurig is en ondanks het duistere stuk waar ik even doorheen ga, weet ik dat ik er sterker en lichter uit kom.
Maar wel met beide benen op de grond en in balans. Ik geloof zeker dat we een mooiere liefdevolle wereld kunnen creëren maar daar is een hoop voor nodig en uiteraard zal je bij jezelf moeten beginnen maar daar eindigt het helaas niet. Een valkuil is ook om te denken dat een guru, opgestegen meester, engel ( behalve engel Melchior natuurlijk)
of één of andere leider alles wel even op komt lossen.
Eis alsjeblieft je soevereiniteit op wees de kracht of verandering die je wilt zien in de wereld. En vergeet niet te lachen, vreugde is als een medicijn, even tussendoor.

De kunst is om vanuit een kalme en liefdevolle staat van zijn gezonde actie uit te voeren zonder overmatig uitstel. Ik moet er zelf voor hoeden om niet in een staat van angst te verkeren wanneer ik tig documentaires achter elkaar heb gekeken over de realiteit, spirituele leer en mindcontrol, laat je er niet in mee zuigen zoals ik nog weleens doe, even de balans er in. Maar ook voor dat heb ik de tip der tips, in mijn vorige artikel gaf ik het al aan: je hart, er is geen veiligere schuilplaats dan in en vanuit je hart te leven en terug te keren naar je hart.  Je mind kan daar niet bij en geen enkel programma en/ of concept kan daarbij. Train jezelf er in en je wordt de angst en overweldigheden de baas die de waarheid met zich mee kan brengen. Namens mij en aarstengel Melchior wens ik jullie lichtgroeten, in glorie en bliss, houd vol, jullie zijn er bijna. Correctie: wake up, mensen, blijf bij de les en wacht niet te lang stelletje zweefkezen.

De wereld heeft jullie nodig dus waar wacht je nog op’’. En nee, engel  Melchior is geen engel van het valse licht of van lucifer, het is een toffe peer die je in plaats van op een wolkje laat zweven, je eigen illusie laat inzien. Dat noem ik nou een engel.

Liefs Anita

1 Comment

  1. Chris says: Beantwoorden

    Hoe doe je dat? Vooral je op je hart concentreren en je daarin trainen?

Geef een reactie