Over Greenqueens.nl

IMG_2355

~Hoe het begon~

Als we terug gaan in de tijd, spelen wij (Arianne en Anita) al ongeveer zo’n 12 jaar een rol in elkaars leven. Wat ooit begonnen is als een toevallig ontmoeting in de Rotterdamse metro onderweg naar dezelfde club, begint nu ons avontuur aan deze blog. Het is grappig om te zien hoe wij door de jaren heen, eigelijk los van elkaar, dezelfde weg zijn gevolgd. Van een wild feestbeestje het pad op gegaan naar een bewust, groen en spiritueel leventje (uiteraard nog met een feestje hier en daar). Waar wij ooit begonnen als gewone vriendinnen is uitgegroeid tot nog closere vriendinnen die in elkaar een grote inspritatiebron hebben gevonden.

Tijdens een ontspannen dagje in de wellness kwamen wij er allebei achter dat we met eenzelfde idee in ons hoofd liepen, hoe tof zou het zijn om een blog te beginnen? En hoe nog toffer zou het zijn om dit samen te gaan doen? Beiden voelden we dat dit zo moest zijn, dat wij op een bepaalde wijze onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. En dat dit avontuur ons samen op een heel nieuw pad gaat brengen.

Processed with VSCO with c1 preset

~Waar staat Greenqueens voor`

Op Greenqueens.nl zul je veel informatie vinden over bewust leven, gezond (vega/vegan) eten, onze inspiraties en creativiteit, persoonlijke items, reizen, (crueltyfree)beauty en onderwerpen over spiritualiteit.

Greenqueens staat voor groen, bewust en diervriendelijk.  Met deze blog willen wij graag jullie inspireren en ook bepaalde vooroordelen wegnemen. We nemen jullie op reis door vele verschillende onderwerpen die wij elk op zijn eigen wijze toepassen in onze moderne westerse leventje. So keep following us!