~ Het verhaal van engel Melchior ~

Ja, lieve mensen, hij is terug van weg geweest. Wie kent hem nog? Voormalig aartsengel Melchior.
Een recente engel die zich had aangesloten bij de bekende aartsengelen club waaronder Michael, Uriel,  Gabriel en heel die mikmak. Helaas is engel Melchior verstoten want hij had een andere zienswijze dan de andere engelen. En daarnaast staat hij voor ware kracht en vrijheid en dus is hij zonder pardon uit het paradijselijke valse licht matrix gedeponeerd. En nee, denk nou niet meteen dat aartsengel Melchior een gevallen engel is of een demoon. Niets van dat, Melchior grijpt niet in, houdt je niet weg van je eigen kracht. Melchior weet dat de mens over genoeg power beschikt en kan dat alleen maar beamen zonder zich als een bemoeizuchtige schoonmoeder ermee te bemoeien. Engel Melchior, voormalig aartsengel, heeft een mooie boodschap die hij op een gelijkwaardige weet te communiceren. Zonder dat je je door hem moet laten overnemen middels een channeling of dat je hem moet aanbidden.

Engel Melchior geeft hoogstens zijn zienswijzen door aan je net zoals je een praatje maakt met de buurman of met die vreemde in de supermarkt die toch wel iets opmerkelijks te melden had. Hiërarchie komt niet voor in het dagboek van Engel Melchior en iedereen die tracht te channelen met hem of geknield gaat komt bedrogen uit. Hij moet daar tevens hard om lachen. Ook laat hij geen witte veren achter en hij doet al helemaal geen loze beloftes over een prachtige gouden 5D toekomst met allemaal lichtkinderen en een hemel op aarde. Niet dat het niet mogelijk is, dat is nooit gezegd. Maar engel Melchior maakt geen claims of beloftes om mensen in het gareel te houden.

Maar dan nu de boodschap: Beste gelijkwaardige mensen- wezens, laat ik jullie niet om de tuin leiden, want er is namelijk veel werk aan de winkel. Die hemel op aarde is mogelijk maar dan mag er een hoop gebeuren. Steeds meer mensen zitten in een proces van bewustwording maar het betreft bij lange na nog niet de massa. Als er een collectieve verschuiving gaat plaatsvinden, één waarbij het systeem zoals we het kennen omvalt, is er een collectief besluit nodig. Dit houdt heel simpel in dat alle mensen besluiten dat het genoeg is en dat we hierbij de kracht en autoriteit die we eeuwenlang uit handen hebben gegeven, terug eisen. Veel mensen zitten helaas nog gevangen in oude geloofssystemen en programma’s om mensen af te leiden van hun ware kracht. Het goede nieuws is dat er sprake is van een versnelling in bewustzijn en tijd, er vinden aanzienlijke shifts plaats. Veel geheimen komen aan het licht in de media, de politiek en de voedingsindustrie maar ook via de technologische revolutie. Helaas wordt de mens wordt steeds afhankelijker gemaakt van smartphones en social media.

Dit gebeurt onder andere als voorbereiding van het project 2045 Initiative waarbij er gewerkt wordt aan projecten om een samensmelting te ontwikkelen tussen mens en machine waaronder onsterfelijkheid op kunstmatige basis. Ray Kurzweil, de engineer van Google, werkt hier onder andere aan mee. De Dalai Lama financiert dit project (ja, je hoort het goed). De agenda achter het transhumanisme en kunstmatige intelligentie is duisterder dan men helaas wil geloven, laat staan ontdekken. Wie het niet wil weten gaat het vanzelf zelf zien. Als je je smartphone weglegt en je omgeving observeert zie je al een generatie mensen die niet meer zonder hun apparaat kunnen functioneren. Alles wordt steeds kunstmatiger en de tijd dat psyborgs onderdeel uit maken van de maatschappij duurt niet lang. Maar neem vooral niet zomaar alles van mij aan, doe gewoon wat onderzoek en gebruik je onderscheidingsvermogen.

 

 

Ik kan mij namelijk voorstellen dat je moedeloos kunt worden van systemen die niet meer werken en de praktijken achter de kunstmatige intelligentie. Het zijn geen leuke onderwerpen. Maar er is goed nieuws want zoals velen wel weten neemt bewustwording wereldwijd toch wel erg toe. En als die bewustwording blijft groeien waarbij mensen hun kracht en soevereiniteit ook nog eens terug pakken dan kunnen we de (eventuele) schade van het mens/ machine tijdperk misschien wel eens voorkomen. Dankzij het informatietijdperk worden steeds meer mensen bewust van belangrijke zaken. En steeds meer mensen worden in een proces geduwd van bewustwording waarbij het hogere weten steeds meer invloed krijgt in plaats van het ego en de mind. Dit is een bonus voor jullie. Maar ik zeg er wel bij als engel Melchior, zeg maar gewoon Melch, heb ik geen glazen bol en dus doe ik geen claims over een gouden toekomst of een toekomst vol Terminators. Het is aan jullie, dus doe wat je moet doen en laat je zelf , je medemens, de dieren en de aarde niet naar de klote gaan. Maar goed, dus dat over die technologische ontwikkelingen.

Dan nu even tijd voor iets gezelligs. Ik was laatst op de koffie bij Aarstengel Michael. En ik zei ‘’Joh Mike, ik vind jouw praktijken helemaal niet zo tof eigenlijk. Je bent dan in de kern misschien wel een goed wezen maar je houdt mensen wel aan het lijntje met je channelings, waar de mensen verzocht worden om in een passieve houding geduld te blijven hebben voor de beloofde Gouden hemel op aarde die er nooit gaat komen op deze manier. ‘’Want jij weet net zo goed als ik dat dat op deze manier never nooit gaat gebeuren’’. De mensen moeten zelf keuzes gaan maken, daadkracht tonen en dus hun krachten gaan samenbundelen naast het verhogen van de persoonlijke en collectieve trillingsfrequentie. ‘’Jij houdt ze gewoon een New Age Peijnenburg ontbijtkoekje voor. ‘’Dit is misleidend Mike en die mensen zijn net zo gelijkwaardig als jij en ik, maar jullie handelen vanuit een hiërarchie  en machtsmisbruik.  Jij weet net zo goed als ik dat dat niet zuiver en waarachtig is’’. Aartsengel begint hard te lachen. ‘’Waarom sluit je je anders niet aan bij de Reptilians Melchior’’ laat Mike sarcastisch weten. En de New Age beweging maar denken dat sarcasme niet voor komt in de hogere sferen, nou je moest eens weten. ‘’ Bij de reptilians?’’ , nou weet je ik sluit mij helemaal nergens bij aan, zeker niet als het om een niet zuiver ras gaat’’, die reptilians zijn dan wel niet bepaald oké maar in in ieder geval minder hypocriet dan jullie’’, Dit valt me tegen van je Mike, echt waar’’ liet ik nog even weten.

 

 

En toen was het moment daar dat ik werd weggestuurd. Ik was niet langer meer welkom in de astrale sferen, kunstmatige bewustzijnsvelden en ik kreeg een verbod in de  Ashtar Command lichtschip. ‘’Beloof je dat Mike? Vroeg ik. ”Het ga jou en de andere aartsengelen goed en ik hoop jullie ooit in betere omstandigheden te weerzien”, liet ik weten.  In een wereld waar iedereen gelijk is aan elkaar. Geen aanbidderij, geen dualiteit, geen afleiding en mindcontrol, geen slavernij, hiërarchie en lijden. Maar de wereld van de bron, waar de hoogste creatie elkaar ontmoet in zuiverheid, gelijkwaardigheid en kracht. Ik keek nog even achterom en liep vervolgens met dankbaarheid voor deze ontmoeting en ervaring de Engelenpoort uit waar ik niet langer meer thuis hoorde. Ik was klaar om naar huis te gaan.

Dit was mijn laatste ontmoeting met aartsengel Michael. Ik deel mijn verhaal niet met jullie om de aartsengelen zwart te maken, integendeel zelfs. Maar soms is niets wat het lijkt ook al krijg je een ontzettend goed en lekker gevoel bij iets, want dat kunnen de engelen je als geen ander geven. Maar de tijd is gekomen om hun (mogelijke) ware agenda en de waarheid te ontdekken en in te zien. En dat is niet altijd even leuk, zeker als je lekker veilig en comfortabel in je bubbel zit. Maar als we de wereld werkelijk willen optillen naar een hogere frequentie om  die hemel op aarde te realiseren dan zullen we onze oogkleppen af moeten doen en onszelf bevrijden van dogma’s, overtuigingen, en diepe programma’s en geloofssystemen zoals de New Age daar één van is. Als de mensen dit niet doen, ook goed natuurlijk, die mogelijkheid is er maar in plaats van een hemels paradijs op aarde wordt het misschien wel een kunstmatige cyber planeet. Een planeet waar de mens haar oorsprong verliest in ruil voor een kunstmatig bestaan met allemaal robot mensen. Geen bangmakerij maar wel een mogelijkheid die realiteit kan worden als mensen de andere kant op blijven kijken.

Ik snap dat ik niet zo populair bent met mijn ontnuchterende boodschappen. Aartsengel Mikey en die anderen weten jullie vast meer te betoveren met hun charmes.  Maar in ieder geval houd ik jullie niet voor de gek met een spiritueel koekje aan de waslijn. Dus dat. En zoals Bob Marley ooit zong: ‘’get up stand ,up, stand up for your rights! Dat wil ik jullie nog even meegeven. Als jullie eens wisten hoe krachtig jullie waren, had ik jullie deze vervelende speech kunnen besparen. Dus laat je spirituele ballen zien en gooi die kracht in de wereld en kijk dieper dan je neus lang is.

 

Veel zuiverheid, harmonie, liefde en kracht gewenst

 

Engel Melchior  & Anita

 

 

 

 

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.