De transformatie van Greenqueens en mijzelf

De afgelopen tijd ben ik door een enorme transformatie heen gegaan. Het woord proces gebruik ik niet graag meer. Dat ’geproces’ heel de tijd, het paste meer in mijn spirituele New Age periode waar ik met een glimlach aan terugdenk. Transformatie klinkt natuurlijker, zoals de befaamde rups van pop naar vlinder. Ik ben veranderd of noem het getransformeerd.

jarenlang ben ik door een intens oké nu noem ik het voor het gemak wel even een proces heengegaan. Ik heb mij door persoonlijke trauma, struggles en issues heen gewerkt wat maakte dat ik door zoveel reflectie en bezinning ging dat ik geïsoleerd en depressief werd. Ik wist niet meer hoe ik moest genieten van het ‘echte’ leven of beter gezegd de Matrix. Ik kon wel genieten van de kleine dingen zoals in de natuur aanwezig zijn, de elementen zien, mediteren, orakelkaarten en bijna alles wat met New Age te maken had. Zolang ik me maar mocht verstoppen voor de harde buitenwereld waar ik niets mee te maken wilde hebben. En mij verstoppen dat deed ik, steeds meer en meer totdat ik helemaal vastliep in mijn eigen gecreërde kleine wereldje vol schijnveligheid. De gordijnen dicht, mensen ontwijken op straat, niet meer willen afspreken met vrienden en met de dag vermoeider en onrustiger worden. Ik was een schim geworden van wie ik ooit was. Van een socialcat naar een ongelukkige, depressieve Einzelganger. Tot ik besloot dat het genoeg was.

De spirituele movement heb ik ik in 2017 grotendeels achter me gelaten dus er was al een leegte omdat ik mij niet meer langer verdoofde met alle spirituele pleisters en escapes die de pijn even kwamen verzachten zoals voorheen. Ik heb het roer omgegooid en ben gaan beseffen dat het om de eenvoud gaat en dat ik mij weer langzaam mocht gaan laten zien in de wereld en mensen zou ontmoeten. Ik heb mogen omarmen dat ik anders ben en dat een normale baan niet bij mij past en dat ik op mijn eigen unieke manier een bijdrage lever in deze wereld die past bij wie ik ben en aansluit bij mijn gevoeligheid en level van bewustzijn. Ik hoef niet langer iemand te zijn wie ik niet ben en tegelijk hoef ik mij ook niet meer te verstoppen.

Zoals ik al zei ben ik niet alleen veranderd en dus getransformeerd maar gaat greenqueens ook een andere touch krijgen. Want, ja wat wordt het leuk mensen. We krijgen namelijk een derde greenqueen er bij. Ik vond altijd al dat er iets ontbrak in ons concept. Ik schreef namelijk alleen maar over spiritualiteit, diepe processen of transformaties, zielsconnecties etcetera. Ariannne was helemaal in love met haar geweldige recepten en foodies en later schreef zij wat over het moederschap. Maar de laatste jaren zijn we wat afweziger geweest op onze blog. Ik miste iets groens en nu komt Sarah, mijn lieve enorme wijze, bewuste en hele zuivere vrouw onze blog verwelkomen met haar verhalen en ervaringen over haar ontwikkeling in permacultuur waar zij momenteel een opleiding in is gestart. Sarah heeft net als wij een grote liefde voor de natuur en zij richt zich vooral op een  zelfvoorzienend duurzaam leven. Aangezien de wereld te maken heeft met veel landbouwgif en vervuiling voelen wij ons vereerd om haar ervaringen hier te mogen laten delen op de site.

Ik zal zelf nog steeds over bewustzijn schrijven zoals frequencies en hoe je deze verhoogt, mijn inzichten zal ik met jullie delen maar ook onderwerpen zoals 5G, parallelle realiteiten, tijdlijnshifts, manieren om jezelf te empoweren, voeding, omgaan met gevoeligheid en empatisch vermogen en mijn kijk op de realiteit zal aan bod komen. Het wordt alleen maar leuker en interessanter. Want voor de bewuste of spirituele people’s hebben we Queen Anita, voor de creatieve veelzijdige bewuste mama’s hebben we Queen Arianne en voor de bewustlevende groene geaarde mens hebben we Queen Sarah. Van alles wat dus. Ik ben blij met het mooie voorstel van Sarah om zich bij ons te voegen want niet alleen ikzelf liep vast maar als afspiegeling daarvan liep ook de site Greenqueens vast.

Een heel belangrijke les die ik hen mogen leren is dat ik ‘het’ of beter gezegd het antwoord niet heb gevonden in spiritualiteit. Het antwoord zit in mijzelf, de kracht van de bron waar ik zelf mee verbonden ben en er zijn 2 manieren waardoor ik de herinnering van wat ik werkelijk blijf voelen en onthouden.
En dat is onder andere de reis naar binnen en de natuur. De natuur gaat de komende jaren een nog grotere rol spelen voor mensen omdat we met veel natuurvernieting te maken hebben en een  stijgende lijn in bewustwording bij mensen. De natuurvernietiging houdt verband met de samensmelting met kunstmatige intelligentie. Ook hier ga ik nog over schrijven. We zullen grote veranderingen zien in de wereld om ons heen die niet bepaald rooskleurig zullen zijn. Daarom is de natuur en geaard zijn en de natuurlijnke wereld eren en respecteren een van de sleutels. Een goede aarding is voor iedereen en zeker voor bewuste en gevoelige mensen zo belangrijk. Dit is wat ik al die jaren miste in mijn leven en in Greenqueens.

 

 

Zonder aarding en het daadwerkelijk in de praktijk brengen van alle (hogere) kennis en wijsheid heb je geen fundering, dus geen vaste bodem. Het is de eenvoud, de natuur en de homeostase en het diepe respect voor alles wat leeft waar wij voor staan. Ik kan gaan channelen met ET’s of opgestegen meesters zonder dat er ook maar iets wezenlijk gebeurt of verandert. Ik merkte dat dat wereldje mij vasthield in een soort kooi waar ik mij lekker in voelde alsof ik Stockholm syndroom had. Ik heb moeten leren om op mijn eigen benen te staan op eigen kracht samen met medespelers in deze onwijs uitdagende film, het leven. Alles alleen willen oplossen is ook niet de oplossing zoals ik zelf heb mogen ervaren en de komende jaren zullen we juist samen mogen komen en er voor elkaar zijn in de uitdagingen die nog zullen komen. Maar wel vanuit kracht, waarheid, integriteit en gelijkwaardigheid.
Dat is namelijk ook waar Greenqueens voor staat. Ik hoop mensen te mogen inspireren en te empoweren met mijn inzichten, onze verhalen, ervaringen en acties.

Greenqueens gaat door een belangrijke metamorfose. En ik kan je één ding verklappen: het wordt alleen maar leuker beter en interessanter. Sarah is één van de meest wijze vrouwen die ik ken en mij altijd weet te motiveren met haar enorme creatiekracht, power in haar zachtheid en diepe kennis over de natuur en het leven. We hebben een aanwinst in de pocket en wij halen de stof van de oude Greenqueens en brengen er nieuw leven in met een vleugje magie, wijsheid maar wel met in met de voetjes op de vloer in het hier en nu, terug van weggeweest.

 

Liefs,

Anita

 

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.