Moeilijke tijden in relatie tot mindcontrol

Een aantal jaar geleden heb ik kennis gemaakt met de hel. Alleen is de hel niet een akelige wereld waar je heen gaat als je slechte zonden hebt begaan, noch is het een bestemming buiten ons. Het is een staat van zijn, een innerlijke beleving die realistischer is voor velen dan de hele fictieve zogenaamde  hel die beschreven wordt in de bijbel. Bewustwording kan een hoop met je doen. In de eerste plaats beland je vaak van het  ene in het andere programma zoals de Love & Light en New Age kringetjes met allemaal subprogramma’s maar als je jezelf daar uit weet te werken dan pas kom je echt oog in oog te staan met je echte diepere zelf, je schaduwkanten en gaat er een beerput aan mogelijkheden binnen deze realiteit en achter deze realiteiten voor je open.

Je krijgt te maken met je innerlijke power en wie je echt bent en dat is een hele reis op zich. Maar tijdens die reis kun je te maken krijgen met mindcontrol en tegenwerking die je pad vertragen of zelfs verhinderen. Veel mensen krijgen bij het woord mindcontrol vaak een angstig gevoel wat doet denken aan conspiracy theorieën. Maar wat als ik je zou vertellen dat iedereen, elk mens te maken heeft met mindcontrol en dat dit wat we het leven en de realiteit noemen, één groot spel en experiment is dat afgeleid is van een andere, wel echte zuivere wereld waar harmonie en homeostase de basis vormen. In deze alledaagse 3D realiteit hoef je maar je ogen te openen en je bent afgeleid via je zintuigen en elektrische signalen die je hersenen interpreteren als de ‘echte’ wereld zoals het is. Mindcontrol gaat zo diep en bestaat in allerlei lagen waar je door heen dient te gaan als je je eruit wilt bevrijden. Ik ben een paar jaar geleden tijdens een ayahuasca reis in een ik noem het voor het gemak even een dimensie gekomen, waar ik zag hoe de mind control lagen en technieken gecreërd en georkestreerd werden als in een soort kunstmatige holografische fabriek.

Dit was één van de meest bizarre dingen die ik ooit heb mogen bijwonen in mijn leven. Ik weet ook niet of het de bedoeling was of ik daar was, maar ik was daar gekomen met mijn aandacht en bewustzijn en ik heb het hele gebeuren geobserveerd zeg maar. Dit heeft zo’n diepe indruk op mij gemaakt want toen wist ik in één flits wat mincontrol echt is en hoe diep en technologisch dit wel niet werkt. Mindcontrol houd je bij je originele bronkracht weg, de diepere zelf waar je verbonden bent met de bronwereld of god dat vaak gezien wordt als een entiteit (de lieve heer) maar eigenlijk een wereld  op zich en een kracht is waar je via je hart mee kunt verbinden.
Wij mensen zijn eigenlijk in staat om zoveel liefde te ervaren, te geven, te leven in compassie en harmonie met en daarnaast nog eens eindeloos te creëren en te scheppen omdat we afstammelingen zijn van de schepper zelf of de bron zoals ik het zelf liever noem. Dit is het grote geheim achter de mindcontrol van de machtselite, de mensen die achter de schermen werkzaam zijn achter de schaduwregering en die de hele matrix waar we in leven  en onze mind handhaven en controleren.

 

 

Waarom die mindcontrol? Eigenlijk zijn wij van nature liefdevol van aard en invloedrijke scheppers en daarom vormen wij een bedreiging voor de machtselite. De elite bestaat uit mensen die van oorsprong helemaal geen mens zijn maar een andere komaf hebben. Deze zogenaamde ‘mensen’ zijn portals die het archontische bewustzijn in zich dragen , archon betekent heerser maar is een inteligent ras dat de capapiteiten en broncode van de mensen gekraakt heeft. We leven in een afgevlakte realiteit waarbij we maar een fractie van wat er is kunnen waarnemen en de rest uitgeschakeld is. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat we allemaal een visuele beperking hebben. Het feit dat we zo weinig kunnen zien en waarnemen zou al stof mogen zijn om na te denken over waarom dit dan wel niet zo is. Wat zit hier achter of wie zit hier achter? Zou een gezond  mens met onderscheidingsvermogen zich mogen afvragen. Maar de massa is zo afgeleid met alle programma’s en matrix thema’s zoals ambitie, sociale status, relaties, Religie, new Age, Social Media, tv, apps. Gamen, consumereren, sociale stromingen zoals het veganisme, Climate Change wat de grootste hoax op aarde is, maargoed dat is weer voer voor een ander artikel.

De afleiding is zo geniaal in elkaar gezet dat je je er makkelijk in verliest of in gaat verdwalen en vaak ook wordt verward met plezier en vermaak, al dan niet kunstmatig en ilussionair, maar daarover valt te twisten. Geef het volk brood en spelen.. En de machtselite gaat vrolijk verder met plannen beramen en technologieën uitrollen waar we steeds afhankelijker van worden en de mensen in controle houdt.

Voor alle bewustere mensen en wakkeren of beter gezegd de deep divers onder ons weten wellicht waar ik over praat. Niet iedereen is bereid zich hier mee bezig te houden en doet het af als complot denken. Dat laatste begrijp ik niet want of mijn pijnappelklier is goed ontwikkeld en ik zie gewoon wat er echt gebeurt, ik kijk dwars door de leugens heen. Maar dat mensen zich er niet of tijdelijk mee bezig willen houden daar heb ik absolute compassie voor. Want ik weet en ken de keerzijde van de diepe bewustwording, de manipulatie en mindcontrol. Ik heb meegemaakt hoe frequencies in mijn hersenen mijn gemoedstoestand zo naar beneden hebben gehaald dat ik depressiviteit die minstens zo donker was als mijn gemiddelde nachtmerrie dagelijks ervoer.

 


Ik voelde steken, golven en allerlei gewaarwordingen in mijn hoofd, alsof er letterlijk in mijn hoofd geopereerd werd en dat gewoon op de dag als ik kopje koffie zette of waneer dan ook. Ik wist en voelde dat er iets door mij heen zonder mijn toestemmnig actief was in mijn hersenen. Ik werd gemonitord en er werden frequencies op mij uitgerold die er voor zorgen dat ik in een klap depressies werd, pijn ervaarde, ernstige hersenmist had, slaapproblemen en  suicidale gedachtes en ideeën kreeg. Het was een nachtmerrie die werkelijkheid werd. En nu kun je je afvragen waarom nu precies jij? En daar weet ik het antwoord op  en niet omdat ik belangrijker of specialer ben dan Jantje of Pietje maar wel omdat ik bepaalde kennis heb mogen ervaren en inzien en omdat bepaalde krachten niet wilden dat ik dit naar buiten ging brengen, wat ik nu dus toch ga doen. Mensen die in het proces van bewustwording en dan met name de waarheid achtervinden zitten, zijn sowieso een target voor deze technologiën. Vroeger had je een voice to skull technologie waar de CIA (uit mijn hoofd) experimenten mee deed.

Nu zijn de technologieën van de AI (artificial intelligence) zo geavanceerd dat ze met hoge frequencies op afstand je brein en energieveld kunnen beinvloeden als militair wapen. En bepaalde doelgroepen die een bedreiging zijn vormen gemakkelijk een mikpunt. Het is niet voor niets dat er zoveel mensen wereldwijd depressief en andere psychische stoornissen hebben. Hoe zou dat nu toch komen? Dokter Phil zou mij als gek verklaren, maar wat Dokter Phil niet weet is dat hij zelf ook onder mind control staat en dat heel de DSM 5 en de psychiatrie gebaseerd is op een grote leugen. Ik heb veel moeten doen en laten om mezelf uit die depressies en die helse frequencies te ontdoen.
En in sommige periodes heb ik alle informatie over mindcontrol, 5G, militaire wapens, AI, transhumanisme, archons even naast me neer moeten leggen omdat ik de tegenwerking die ik ervoer niet meer trok.
Ik had steeds weer een periode van herstel nodig om weer in mijn eigen natuurlijke vibratie te komen en uit liefde voor mezelf deed ik dat.

Mindcontrol gaat zo diep, je zou er een hele bibliotheek over vol kunnen schrijven zo bizar dat het is.
Het gaat voorbij alle heilige huisjes waarbij het ondenkelijke denkbaar wordt. Een heilig ingrediënt om om te gaan met de wetenschap en stof over deze diepe zaken is neutraliteit en dit soort zaken aanschouwen vanuit een neutrale waarneming zonder emotie, mening of oordeel. Dan komt niet alleen het observer effect voorbij, waarbij er een verandering teweeg  gebracht kan worden maar het maakt ook dat je stemming niet of minder beïnnvloed wordt door door de krachten en beïnvloeding van matrix agents die in allerlei vormen en gedaantes op je pad  kunnen komen zowel binnen in je als buiten je die je  trillingsfrequentie flink naar beneden kunnen halen.
Ik kan mij voorstellen dat dit voor velen erg ver gaat en dat je  zou kunnen denken dat ik helemaal knetter lijp ben. Maar het interesseert mij tegenwoodig niet zo heel veel meer wat anderen denken, want heel dat denken wordt toch grotendeels aangestuurd vanuit controlekrachten en mind control waar mensen zich niet eens bewust van zijn, dus wat of wie denkt er precies?

Het is juist tijd dat mensen zich vrijuit gaan uitspreken over wat er in hen omgaat en ik heb er wat jaren over gedaan voor ik zo open en vanuit mijn waarheid dit durf te benoemen. Maar ik voel dat het nu belangrijk is dat de waarheid aan het licht komt en dat taboes eindelijk eens verdwijnen ook al klinkt het nog zo gestoord of science fiction- achtig. Ik hoop mensen hiermee te kunnen inspireren en een hart onder de riem te steken die in hetzelfde of een soort gelijke schuitje zitten.

 

 

Voor mij zijn de natuur, de waardering van de eenvoud dus de kleine dingen in het leven, verbinding met mensen, naar binnen gaan of meditatie, yoga, dieren, veel fruit eten, dansen, schrijven en de zon ( er in liggen als hij schijnt) manieren om in mijn kracht en in een harmonieuze frequencie te blijven. Zelfliefde is heel hard nodig nodig want de waarheid inzien en bewustwording kan soms zo heftig zijn dat je jezelf wat tijd mag geven om het te integrereren en bepaalde ilussies te verwerken omdat het voor de persoonlijkheid zelf, je identiteit, weleens moelijk behapbaar kan zijn. Zeker als je kijkt naar zaken als 5G, Geo-engineering, ecocide, (wereldwijde ontbossing), dierenleed, kunstmatige intelligentie, chemtrails dan bestaat de kans dat je in een staat van moedeloosheid komt waar je geen uitweg meer ziet voor de mensheid. Ik weet als geen ander hoe dat is en dan zeker de eenzaamheid die je voelt als je beseft dat de meeste mensen om je heen het niet zien en de leugens geloven van de mainstream media die je compleet brainwashen.

Toch is er licht aan het einde van de tunnel. Ik zie het zo: we’re all in this together en zolang je je juist verbindt met mensen vanuit compassie, respect en hamonie ook al zijn er verschillen in opvattingen. Juist nu is het belangrijk dat mensen zich gaan verbinden en die kracht waar we ons niet altijd even bewust van zijn gaan samenbundelen.
Dit is wat de wereld nodig heeft. Daarnaast is de natuur een ware medicijn om er zowel je tijd in door te brengen als je voeding eruit te halen en alle elementen in de natuur te respecteren. Dit is dan ook de reden dat ik Greenqueens voornamelijk wijd aan de natuur en zo natuurlijk en zuiver mogelijk leven. Los van alle complexe mindcontrol en technologische vooruitgang mogen we terug naar de basis want door middel van de natuur kom je weer terug in je absolute power en creatievermogen en besef je wat er echt toe doet ondanks alle manipulatie en afleiding. Ik stel voor om naar de fabrieksinstellingen te gaan en de mensheid terug te programmeren naar de oorsprong en de essentie van wie we ooit waren.

Lets unite!

-X-

Anita

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.