~ Spirituele rebels: wat krijgen we nou? De opkomende Divine Rebel energieën ~

De laatste tijd kom ik steeds vaker de termen Divine of Sacred rebel en spirituele rebellie tegen in de spirituele bewustwordingsbranche. Wat krijgen we nou? Maar bovenal: waarom voel ik daar zoveel bij en what is happening? Zoals velen inmiddels weten zijn er grote veranderingen gaande in de wereld. Het bewustzijn wordt opgetild naar een hogere vibratie. Van 3D naar 5D bewustzijn zogezegd. Maar er is een hoop werk aan de winkel, willen we dit gaan verwezenlijken. Er is een groter wordende groep oude zielen aanwezig op aarde die als vrijwilliger meewerken aan het kosmische plan. Maar eerst zullen een hoop niet werkende patronen en programma’s individueel losgelaten moeten worden. Proceswerk, ik weet er alles van, heftige tijden met veel wisselende ascensiesymptomen en emotionele rollercoasters, bij iedereen weer verschillend natuurlijk.

Ik houd eigenlijk niet zo van labelen maar om aan te duiden wat er aan de hand is en om wederzijdse herkenning tot stand te brengen (mocht dat het geval zijn) doe ik het voor het gemak even wel. De mensen, de oude zielen dus, die een roep van hun ziel hebben gekregen om in het licht te gaan staan hebben vaak een speciaal doel met (spirituele) talenten in één of meerdere  vakgebieden waar zij de aarde en het globale bewustzijn mee helpen. Zo hebben we tweelingzielen die zorgen voor meer onvoorwaardelijke liefde en vrijheid  in relaties op collectief niveau. We hebben de empaten die de gevoelens van andere mensen en dieren feilloos aanvoelen, dit zijn echte helers, luisteraars en healers onder ons. We hebben een (nieuwe) stroom indigo- en kristalkinderen, de nieuwe kinderen van de aarde geboren met de missie om van het oude vissen tijdperk systeem een nieuwe mooie aarde te maken met een verhoogde trillingsfrequentie.

tumblr_static_tumblr_static_bgqeqm34q9kwoc44okos40cw4_640

Maar wat we allemaal gemeen hebben is dat we lichtwerkers zijn, ieder met onze speciale gaven en talenten. En als lichtwerker zijn we in zekere zin spirituele rebellen oftewel: Divine rebels. Wat een woord, maar wat zijn die spirituele divine rebels dan wel niet? En nu stop  ik met de etikettering, nog één stickertje op je voorhoofd dan en een pluim op je hoed voor alle spirituele rebels onder ons.
Als rebel voel je de roep van je ziel om uit de gevestigde orde te stappen en je zielenmissie tot uiting te brengen. Maar dat gaat niet bepaald zonder slag of stoot want de meeste mensen zitten in opgelegde gehoorzaamprogramma’s, denk maar aan Obey, gehoorzaam jij, slaafje. Bij mensen met een spirituele missie op aarde werken deze conditioneringen, patronen en programma’s (op den duur) niet meer. Ze worden afgepeld net als uien totdat we bij de kern komen. We worden authentieke versies van onszelf en strijders van het licht. Dit kan erg intimiderend zijn voor geconditioneerde mensen waar we nog altijd mee te maken hebben op het werk en in persoonlijke relaties. Maar als rebel kun je simpelweg niet of nauwelijks gedijen in een gecreëerde schijnwerkelijkheid met robotgedragscodes en normen en waarden die niet (meer) bij je passen. Maar dat is dus ook precies de bedoeling: dat je je eigen unieke weg bewandelt en je zielenmissie serieus neemt, niet jezelf maar je missie.

Vroeger was ik al een echte rebel, ik was brutaal, werd van school getrapt, ik gebruikte drugs op jonge leeftijd. Ik schopte tegen alles en iedereen aan. Ik vond het een achterlijke wereld waar we in leefden en het idee dat we hier zouden zijn om kinderen te krijgen, naar school te gaan, werken van 9 tot 17.00 uur en dan dood gaan. Nu begrijp ik waarom ik toen zo tegendraads was, ik kon simpelweg niet gedijen in een schijnwerkelijkheid waarin je geprogrammeerd wordt tot slaaf. Ik wist beter, bedenk ik me nu maar toen was ik me daar niet van bewust en vanwege mijn gevoeligheid moest ik iets doen om me af te zetten. Ook dat was een roep van mijn ziel, niet het destructieve gedrag maar wel de enorme inzichten en lessen die daaruit voort zijn gekomen vanuit mijn keuzes indertijd. Ik denk dat een hoop (spirituele) rebellen intense periodes meemaken en zeker ook de dark side of life hebben gezien, met drugs en/ of andere negatieve invloeden. Maar uiteindelijk kom je altijd tot de kern en je belangrijke taak om de wereld te verbeteren met jouw uniek gaven en talenten.

keep-calm-and-be-a-divine-rebel

Want die heb je en al moet je diep graven en een hoop shit loslaten, gij zult het vinden. Als rebel ben je zegevierend, uniek, doeltreffend, dapper, een lichtpionier en blaas je alles omver wat onecht is. Je bent een aanwinst voor de aarde en al voel je je nog zo’n weirdo of einzelgänger, daar weet ik persoonlijk alles van, je levert een grote bijdrage aan de wereld al kun je het zelf nog niet zien. En al stuit je op nog zoveel onbegrip in je omgeving, uiteindelijk zal iedereen je dankbaar zijn dat jij je uit durft te spreken over wat er gedacht maar nooit gezegd wordt en dat je oude niet werkende systemen van luciferhoutjes omver durft te blazen en nieuwe ideeën en uitvindingen in de wereld brengt. Veranderingen gaan vaak gepaard met angst en groeipijnen maar als spirituele rebel kijk je je angsten recht in het gezicht aan en zeg je ‘’ik ga je gewoon aan’’ met de wetenschap dat je trouw bent aan je zielemissie. Je laat je door niets of niemand tegenhouden al zul je ongetwijfeld stuiten op onbegrip en tegenslagen want dat hoort er bij, part of the deal. Maar bij iedere val sta je weer op, sterker en zegevierend met een losgelaten uienschil.

Het is proceswerk en beslist niet makkelijk in bepaalde periodes maar het licht dat in je schijnt werk als een motor voorzien van oneindige zuivere energie en kracht. Er zijn een hoop spirituele rebellen wereldwijd die echt baanbrekend werk verricht hebben met hun inzichten, kennis, creativiteit en uitvindingen als je het mij vraagt. Give it up for: de celbioloog Bruce Lipton, David Icke, Dolores Cannon (helaas overleden), Dr Ibrahim Karim van de biogeometry, Shaun Monson, Bob Marley en Michael jackson (overleden), Lauryn Hill, Ralph Smart, Peruquois, indianen en nog duizenden anderen waaronder jij misschien wel. Ga zo door tijgers, blijf in je kracht want het werkt aanstekelijk. Precies wat de wereld nu nodig heeft.

Liefs

~ Anita ~

Please follow and like us:

6 Replies to “~ Spirituele rebels: wat krijgen we nou? De opkomende Divine Rebel energieën ~”

 1. Heel herkenbaar Anita! Ik ben aan het pellen ik voel een brandend zielenverlangen nu alleen nog geduld

 2. Mooi verhaal. Denk dat we diep in ons hart allemaal willen rebelleren tegen alles wat niet klopt. Mooie reminder dit.

  1. Dank je wel Chris, liefs Anita

 3. Jeetje…
  Ik begon al aan mezelf te twijfelen of er bij mij niet een steek los zit sinds een tijd(je).
  Of ik nu persé wel zo vreselijk nodig moet ageren tegen van alles en nog wat, en dat op de schone leeftijd van 46? Kaalslag qua (zgn.) vrienden, maar ik kan niet anders. Voel mij inderdaad soms het eenzame schaap in de kudde, en zie niet waarom anderen wel zo volgzaam kunnen zijn. Alsof mensen het niet zien. Heus ik ben geen moeilijk mens, al zou je dat bijna gaan denken, maar mensen wat een leegte tref je toch aan heden ten dage. Afijn, ik ga nog even door met m’n getijger.

  1. Leuk om dit te lezen Joyce. Wees lekker jezelf zou ik zeggen, rebels of niet zolang je maar je authentieke Zelf bent, dan valt alles wel op zijn plaats. Liefs

 4. Zalig je Blog Anita,
  Een hartelijke Dankjewel
  Warme groet vanuit België
  Patricia 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.