Sarah


Aloha, ander mooi mensenwezen 🙂 in dit leven draag ik de naam Sarah en ben ik op 01-12-1985 op de Aarde geboren. Ongeveer 2 maanden geleden heb ik mij toemogen voegen bij deze 2 prachtige vrouwen ~ Anita & Arianne ~ die de site GreenQueens als vriendinnen zijn gestart, waar zij individueel hun eigen diverse onderwerpen hebben en delen.

Ik ben bezig met een mooi project en de opbouwende stappen die ik neem naar het manifesteren ervan heeft mij aangezet om dit via een blog vast te leggen en te delen maar, om zo ook handige tips en ervaringen te ontvangen van anderen.

Ik geloof in de kracht van samenwerking en dat iedereen een eigen unieke *Gave* heeft wat een aanvulling kan zijn voor een ander.Alles begint bij mijzelf * van Binnen naar Buiten * Dit gevoel heeft er niet altijd ‘natuurlijk’ in gezeten. Vanaf mijn 20e jaren ben ik mij gaan verdiepen in bewustzijn want ik had vele vragen over het opgebouwde systeem en wilde antwoorden. Door het buiten mezelf te (onder)zoeken ben ik onbewust een enorme reis naar binnen gaan maken. Naast de synchronisatie van, prachtige buiten ‘normale’ ervaringen, het ontmoeten van mooie mensenspiegels,de weg terug naar de natuur,is het een enorm diep confronterende pittige periode geweest in het aanraken,doorbreken en opruimen van oude onverwerkte trauma’s, familie patronen en ingeprogameerde overtuigingen. Nog steeds zijn dit onderwerpen die ik met mijn Gevoelige Zijn in het *Aardse mensenleven* dagelijks tegen kom en stoot ik regelmatig nog tegen dingen aan. Waarvan ik eerder overspoeld werd ,diep naar de bodem van de oceaan zonk en periodes bleef liggen, heb ik tegenwoordig de nodige handvaten om op mijn tempo naar boven te zwemmen 🙂 En vind ik de dieptes ook niet meer zo erg als dat ik dat eerder deed, tuurlijk denk ik soms pffff gaan we weer, maar ergens weet ik dat daar waardevolle schatten liggen die mij altijd helderheid geven.

Momenteel zit ik in de Opleiding Permacultuur, wat dit inhoudt en hoe dit op mijn pad is gekomen zal ik in één van mijn volgende blogs meer verdieping in gaan geven. Deze opleiding sluit volledig aan bij mijn Visie & Passie en mijn stappen naar een ecologisch duurzaam zelfvoorzienend Leven. De Natuur is een enorm deel van mij zijn. Eigenlijk durf ik gerust te zeggen dat ik mij 1 voel met de natuur en Permacultuur is een verijking aan zowel de dingen die ik leer voor het herstel van de Aarde, als in mijn binnenwereld.

Naast dit ben ik met nog zoveel meer verijkt in mijn Leven en zal daar dan ook stapje voor stapje over gaan schrijven. Ik kijk er naar uit om ook via deze weg nieuwe mensen te ontmoeten en nodig je dan ook uit om mee te delen over wie je bent, wat jouw wereld laat bewegen, wat het ook is wat je graag wilt vertellen.

Lijkt het je leuk om mij toe te voegen via instagram zoek me dan op onder de naam: sarah.be.leven

Saluutjes & Fijne dag gewenst !
Sarah x