Arianne

Hallo jij daar! Welkom op onze blog en hier zal ik mij even voorstellen!

Mijn naam is Arianne en een aantal jaar terug ben ik samen met mijn lieve vriendin Anita, deze blog gestart. En inmiddels zijn we zelfs uitgebreid met een mooie toevoeging van onze nieuwe ‘queen’ Sarah.

 

Maar even over mijzelf, ik ben inmiddels 33 jaartjes oud en een hele trotse alleenstaande mama van mijn dochter Annaliya (2 jaar). Verder bestaan ons gezinnetje uit 2 stoere huistijgers, Bowie en Ziggy.

Mijn grootste prioriteit en bezigheid is, hoe kan het ook anders, mama zijn. Na een zware tijd achter de rug te hebben gehad met het verlies van mijn moeder, is mijn dochtertje het allermooiste wat mij had kunnen overkomen. Sinds ik moeder ben steek ik daarom alles in het moeder zijn, ik geniet van alle mooie dingen, ook al kan het (alleenstaande) moederschap zwaar zijn.

Alles over mijn weg hierin, zal ik ook met regelmaat met jullie delen.

 

Naast het moederschap heb ik ook interesse voor reizen, dus kun je ook mooie reisverhalen of tips terug vinden.

Grote draad door mijn leven en het moederschap is vooral bewust leven, mijn liefde voor deze planeet en dieren. Ik eet geen vlees en vis en probeer heel erg te beperken op gebruik van alle andere dierlijke producten. Liever noem ik mij zelf geen vegetariër of veganist of flexanist. Vaak merk ik dat als ik mijzelf een hokje opleg. Ik vind het vooral belangrijk om te doen wat goed voelt voor mij en probeer zoveel mogelijk bewuste keuzes te maken, maar niet te streng voor mijzelf wanneer ik een steekje laat vallen.

Maar uiteraard wil ik altijd handige tips of recepten met jullie delen!

 

Daarnaast wil ik jullie ook meenemen in mijn persoonlijke ontwikkeling en groei en alles daarom heen (rouw, burnout, selfcare, groei, bewustzijn).

 

Dus met andere woorden van alle markten thuis!

 

Iedere Greenqueen heeft hier haar eigen verhaal, en door deze drie persoonlijkheden valt er hier voor iedereen iets te vinden.

 

Veel liefde,

 

Arianne