Anita

 

Hii, leuk dat je bent langsgekomen. Wie ben ik? Nou,  dat zal ik dan maar eens verklappen!

 

 

 

 

Ik ben Anita,  32 jaar en in 2016 ben ik Greenqueens begonnen met mijn vriendin en blogmaatje Arianne. Ik zie mijzelf niet alleen maar als een persoontje met een identiteit en imago die in stand gehouden moet worden. Daarentegen zie ik mezelf en alle andere mensen als veel meer dan dat. Namelijk: oneindige wezens zonder begin en eind die een menselijke ervaring op doen hier op aarde. Daarom vind ik zo’n voorstelrondje hier en vroeger in de klas nooit zo leuk.

Maar vooruit, ik zal toch maar iets delen over het persoontje Anita. Ik houd mij al heel lang bezig met bewustwording en de diepere lagen van het leven zonder zweverigheid en New Age er bij te betrekken. Dit was niet altijd zo, want als je oude posts van mij terugleest,zul  je veel oude New Age zienswijzen erin terug vinden.

Ik heb een tijdje best diep in de new Age gezeten want dat voelde echt als een soort dagelijkse gratis portie kosmische XTC. Helaas kwam ik na een tijdje erachter dat de New Age niet gericht was op de waarheid en echte vrijheid maar dat het  meer een soort programma is om je uit je ware kracht te houden. Dus moest ik na een tijdje weer verder. ‘’If you meet the Buddha on the road, Kill him’’, zoals een bekend gezegde luidt. And, so I did! Ik heb veel zienswijzen, spirituele dogma’s, mensen en bepaalde hobby’s moeten loslaten. Maar uiteindelijk ben ik voor mijn gevoel wel weer veel illusies armer en dichter bij mijn ware doel: het streven naar waarheid, vrijheid en kracht.

Anita (ik praat even over mezelf in de derde persoon) houdt van de natuur, dieren, reizen, avontuur, de diepte in gaan maar ook weer op tijd landen, dansen, schilderen, filosoferen, schrijven (uiteraard), naar het strand gaan, terrasjes pakken en lachen tot je er bij neer valt.
Ik hoop met mijn verhalen en blogs  mensen te inspireren, te motiveren en uit te dagen om onderzoek te doen naar belangrijke onderwerpen en levensvragen. Ik ben soms wat confronterend en een tikkeltje heftig, maar ik ben graag authentiek en dus gewoon mezelf. What you see is what you get!

 

Leuk je hier te hebben op Greenqueens en ik hoop je hier vaker te spotten.

 

Heel veel liefs, wijsheid & inspiratie!

Anita